کفپوش اپوکسی مدرن ترین و محبوب ترین گزینه برای پوشش کف ساختمان های تجاری و صنعتی، سوله ها، کارگاه ها، سالن ها، بیمارستان ها و پارکینگ است. به دلیل طیف گسترده ای از خواص مطلوب رزین اپوکسی با ایجاد مقاومت، استحکام و ماندگاری فوق العاده، کف پوش های اپوکسی به عنوان پوششی مناسب برای مصارف صنعتی و حتی در مواردی تزئینی در ساختمان های مسکونی مورد استقبال قرار گرفته است.
بنابر حساسیت انتخاب و اجرای کفپوش اپوکسی که دارای اصول، ظرافت و گستردگی خاصی است، کارشناسان ما در شرکت رادین پوشش زرین مرور مختصری در مورد انواع اپوکسی مناسب برای انواع ساختمان های صنعتی و تجاری برای متقاضیان گرامی در ادامه این مطلب ارائه داده اند. در صورت تمایل همراه ما باشید.
شرکت رادین پوشش زرین افتخار بیش از یک دهه فعالیت موفق، در تولید و اجرای انواع پوشش های صنعتی، کفپوش های اپوکسی، کفپوش عایق برق یا آنتی استاتیک و پلی یورتان، پلی یورتان ورزشی و رنگ های صنعتی برای مصارف صنعتی و تجاری را دارد.
در این بخش می توانید به فایل صوتی کفپوش اپوکسی گوش دهید.
کفپوش اپوکسی چیست؟
کفپوش اپوکسی نوعی از سیستم های کفپوش مدرن و بدون درز است که از پلیمر مایع تشکیل شده است. این مایع دو جزئی که از ترکیب رزین و هاردنر به دست می آید پس از اینکه در کف اجرا شود، پس از خشک شدن لایه ای جامد با ضخامت حداکثر چند میلیمتری و بستری با پیوند قوی، دائمی و غیر قابل نفوذ در کف ساختمان ایجاد می کند.
این نوع از کف پوش ها بر روی بسترهای بتنی، سرامیکی، کاشی و سنگ قابل اجرا هستند و دسته بندی های مختلفی از سیستم های کفپوش اپوکسی در طیف گسترده ای از رنگ ها، سبک ها، جلوه ها و گزینه های تزئینی موجود می باشند.
کاربرد کفپوش اپوکسی
اصلی ترین کاربرد کفپوش های اپوکسی در پوشش پارکینگ ها و بخش های صنعتی است. انواع کفپوش اپوکسی شامل رزین اپوکسی و لاک اپوکسی، آنتی استاتیک، پلی آمین، ضد اسید در پوشش بیمارستان ها، داروخانه ها، آزمایشگاه ها، کارخانه های صنعتی و مواد غذایی، انبار، سوله و سالن های صنعتی و ورزشی، صنایع خودروسازی و در موارد تزئینی در شرکت ها، رستوران و کافه ها، منازل در طیف وسیعی از مواد و با گرافیک های سه بعدی استفاده می شود.
اینجا بخوانید: موارد استفاده و کاربرد های کفپوش های اپوکسی
ویژگی های کفپوش اپوکسی
انواع کفپوش اپوکسی اگرچه دارای خواص منحصربه فرد، با توجه به ماهیت خود هستند، اما می توان ویژگی های زیر را به تمامی آن ها نسبت داد که عبارتند از:
- سطحی بادوام و مقاوم ارائه می دهد که می تواند در برابر فشارها تاب بیاورد
- نصب سریع و آسان، بدون نیاز به چیدمان، برش چسب های اضافی یا ابزار یا تجهیزات خاص
- مقاوم در برابر لکه های روغن و آب و با ویژگی تمیز کردن آسان
- ایده آل برای انبارها و کاربردهای صنعتی
- سطحی بدون درز ایجاد می کند که می تواند سال ها دوام بیاورد
- می توان آن را با رنگ ها و رنگ ها ترکیب کرد تا تراشه ها و ترک ها را بپوشاند
- یک سطح مقاوم در برابر مواد شیمیایی ایجاد می کند که برای کارخانه های تولیدی ایده آل است
- هنگامی که سطح حاوی مواد افزودنی ضد لغزش باشد، ایمنی را افزایش می دهد
- به عنوان پوششی ضد سایش و پارگی برای سطوح بتنی عمل می کند
- نیاز به تعمیر و نگهداری از آن نزدیک به صفر و یا بسیار کم است
- سطحی براق ایجاد می کند که می تواند به میزان قابل توجهی روشنایی بخش های داخلی را افزایش دهد
- اگر به صورت اصولی انجام شود طول عمر بسیار بالایی دارد
انواع پوشش اپوکسی
انواع مختلفی از این وع کفپوش وجود دارد که هر کدام برای اهداف متفاوتی فرموله شده اند. در اینجا تعدادی از مهمترین انواع مختلف کفپوش های اپوکسی و رایج ترین موقعیت ها برای اجرای آن ها را آورده ایم.
-
کفپوش اپوکسی پارکینگ
اجرای کفپوش اپوکسی در پارکینگ های عمومی در ساختمان های اداری، تجاری و عمومی یکی از رایج ترین موارد استفاده از پوشش های اپوکسی است. با استفاده از این کفپوش های مدرن می توان جلوه ای عالی به پارکینگ ساختمان های تجاری و عمومی بخشید.
از مزایای اجرای کفپوش اپوکسی پارکینگ می توان به تمیزکاری آسان و عدم تغییر رنگ به واسطه تماس با مشتقات نفتی خودروها و روغن ها و ماندگاری بالای و تحمل ترافیک بدون آسیب اشاره کرد.
-
کفپوش اپوکسی صنعتی
کفپوش های صنعتی اغلب از نوع اپوکسی پلی آمین و میانی و ضد اسید هستند که برروی بسترهای بتنی، سرامیک و کاشی و سنگی قابل اجرا هستند. بسیاری از اماکن صنعتی مانند کارخانجات، انبار، سالن و سوله های آنها، کارخانه های تولید مواد غذایی، خودرو سازی، بیمارستان ها و بسیاری از موارد دیگر کاندیدای اجرای اپوکسی های صنعتی هستند.
مقاومت مکانیکی و تحمل فشار بالا بر اثر حرکت لیفتراک در سوله های صنعتی و مقاومت در برابر سایش و نفوذ آب و مواد شیمیایی، نفوذ ناپذیری یکپارچگی، چسبندگی بالا، خاصیت خود ترازشوندگی و اجرای آسان برای متراژهای زیاد از مهمترین خواص و ویژگی های اپوکسی های صنعتی است. اپوکسی های ضد اسید با خاصیت مقاومت بالا در برابر گازوئیل، روغن، آب، فاضلاب های صنعتی در بسیاری از ساختمان صنایع شیمیایی، دارویی و نظامی و پتروشیمی مورد استفاده قرار می گیرند. ظاهر ماتی دارد و برای حرکت کارکنان در کارخانه ها و کارگاه ها بستری مناسب است.
-
کفپوش آنتی استاتیک
کفپوش های اپوکسی با خاصیت آنتی استاتیک قابلیت هدایت و انتقال جریان های الکتریکی به چاه ارت ساختمان را دارند. وجود چنین کفپوش هایی با ویژگی انتقال الکتریکی و بارهای اضافی در کارگاه های تولید قطعات الکترونیک، آزمایشگاه ها و بیمارستان ها، اتاق عمل، اتاق سرور و تجهیزات مخابراتی از اهمیت بالایی برخوردار است. الکتریسته و بارهای اضافی که در اثر سایش در کف این مکان ها ایجاد می شود در صورت عدم دفع می تواند موجب جرقه و در صورت تماس با هرگونه مواد آتش زا موجب آتش سوزی شود، بنابراین اجرای اپوکسی آنتی استاتیک که هادی جریان الکتریکی هستند، در این مکان ها بهترین گزینه هستند.
-
کفپوش اپوکسی دکوراتیو
کفپوش اپوکسی دکوراتیو که در ساختمان های تجاری، اداری، رستوران و کافه ها و منازل اجرا می شود، جلوه های زیبایی را با براقیت و یکپارچگی خود به دکوراسیون محیط می بخشند.
از جمله محبوب ترین نمونه های رزین اپوکسی های مخصوص کف نمونه های سه بعدی 3D، ابرو بادی، اپوکسی های طرح سنگ مرمر و گرانیت در انواع رنگبندی و طراحی های دلخواه و متناسب با سلیقه مشتری است.
اینجا بخوانید: کفپوش اپوکسی سه بعدی
کفپوش هایی که در فضای ساختمان ها بکار می رود راه حل عالی برای معماران و طراحان داخلی است که به فکر ایجاد فضایی متفاوت با کف یکپارچه و زیبا که به راحتی می توان آن را اجرا کرد.
کفپوش های اپوکسی براق اغلب دارای خواص آنتی باکتریال هستند و همین درخشندگی آن هاست که تمیزکردن آن را آسان می کند و زیبایی خاصی به محیط می بخشد. کفپوش های اپوکسی برای سالن های ورزشی نیز جزء موارد پرکاربرد است.
اینجا بخوانید: کفپوش اپوکسی آنتی باکتریال
مزایای استفاده از کفپوش اپوکسی
همان طور که ممکن است بدانید، اپوکسی ها به عنوان کفپوش دارای مزایای بی شماری هستند، از جمله:
-
دوام بسیار بالا
اپوکسی به عنوان یکی از بادوام ترین و مقاوم ترین انواع کفپوش های موجود شناخته شده و می تواند ترافیک بسیار سنگینی را تحمل نماید. این کفپوش در برابر لکه، خراش و همچنین محو شدن بسیار مقاوم بوده و می تواند دارای سال ها با دوام باشد. استفاده از کفپوش های اپوکسی علاوه بر انتخابی بسیار مقرون به صرفه، مناسب برای انواع محیط های مسکونی و تجاری نیز می باشد.
-
تمیز کردن آسان
کفپوش های اپوکسی به راحتی تمیز شده و نیاز به نگهداری بسیار کمی دارند. جهت تمیز کردن این کفپوش ها، تنها نیاز به یک پارچه مرطوب داشته و می توانید در مدت زمان کوتاهی، تمامی آلودگی ها، گرد و غبار ها و لکه ها را از سطح آن پاک نمایید.
-
زیبایی ظاهری
کفپوش های اپوکسی در طرح ها و رنگ های بسیار متنوعی عرضه شده و شما می توانید بر اساس نوع دکوراسیون داخلی، انواع مات، براق و یا پر زرق و برق آن را انتخاب نمایید.
-
قیمت مناسب
تمامی کفپوش های اپوکسی، گزینه ای بسیار مقرون به صرفه در مقایسه با سایر انواع کفپوش ها بوده و علاوه بر قیمت مناسب، بسیار بادوام و مقاوم هستند و همچنین نگهداری از آنها بسیار آسان است. شما می توانید با انتخاب کفپوش های اپوکسی، علاوه در زمان، در هزینه های خود نیز صرفه جویی نمایید.
-
طول عمر بالا
طول عمر حدودی کفپوش های اپوکسی به مدت ۲۰ سال تخمین خورد و این باعث می شود که این کفپوش ها دارای طولانی ترین دوام در میان سایر کفپوش ها باشند. کفپوش های اپوکسی به دلیل طول عمر بسیار بالای خود، سبب ساز ایجاد یک سرمایه گذاری عاقلانه برای صاحبان منازل، مشاغل و ساختمان های تجاری هستند.
-
سازگاری با محیط زیست
تمامی کفپوش های اپوکسی از مواد بازیافتی ساخته شده و به انتخابی سازگار با محیط زیست تبدیل شده اند. همچنین این کفپوش ها پس از خشک شدن هیچگونه سمومی را در هوا آزاد نکرده و بنابراین برای افراد خانواده و تمامی حیوانات خانگی بی خطر هستند.
-
مقاوم در برابر کپک
کفپوش های اپوکسی در برابر رشد کپک بر روی سطوح خود بسیار مقاوم هستند و این مزیت آن ها را به عنوان گزینه عالی برای استفاده در مناطق مرطوب تبدیل کرده است. همچنین این کفپوش ها خاصیت آنتی باکتریالی داشته و انتخابی بسیار ایمن و سالم می باشند.
-
عایق صدا
استفاده از کفپوش های اپوکسی، یک راه حل عالی جهت کاهش سر و صدا در منزل و یا محل کار است. این کفپوش ها صدا را جذب کرده و برای رستوران ها و مکان هایی که بسیار پر تردد و پر سر و صدا هستند، گزینهی بسیار مناسبی می باشند.
-
نصب آسان
نصب کفپوش های اپوکسی بسیار آسان است و با کمی مهارت و تخصص در این زمینه، می توانید تمامی مراحل اجرای آن را انجام دهید. همچنین فرآیند نصب بهینه کفپوش ها بسیار آسان بوده و می توانید در کمترین زمان ممکن کفپوش اپوکسی خود را اجرا نمایید.
معایب کفپوش اپوکسی
در کنار تمامی مزایای استفاده از انواع پوشش های اپوکسی، این نوع از کپوش ها دارای معایبی نیز می باشند که در ادامه مورد بررسی قرار داده ایم
-
تعویض و ترمیم دشوار
یکی از معایب استفاده از کفپوش های اپوکسی، ترمیم و تعویض دشوار این نوع از کفپوش ها است. چرا که کفپوش های اپوکسی پس از اجرا و نصب، سطحی بسیار یکپارچه و سختی را تشکیل داده و به همین دلیل ترمیم و یا تعویض این کفپوش ها با دشواری ها و سختی های فراوانی مواجه بوده و دارای هزینه بالایی نیز می باشد.
-
بوی نامطبوع در حین اجرا
در زمان اجرای کفپوش های اپوکسی به ویژه اپوکسی های تیره رنگ، این کفپوش ها از خود بوی نامطبوعی همچون بوی آمونیاک را منتشر می کنند. به همین دلیل محیطی که در آن کفپوش اپوکسی اجرا می شود باید از تهویه های بسیار مناسبی برخوردار باشد.
-
میزان اصطکاک کم
کفپوش های اپوکسی پس از اجرا سطح بسیار صاف و یکدستی را ایجاد کرده و دارای اصطکاک پایینی در برابر برخورد اجسام با خود می باشند. به همین جهت این کفپوش ها جزء کفپوش های لغزنده محسوب شده و در زمان مرطوب بودن سطح رویی خود، می توانند بسیار سر باشند.
-
مقاومت و انعطاف پذیری
انعطافپذیری و مقاومت کفپوش های اپوکسی نسبت به سایر پوشش ها بسیار بالا بوده و همچنین نوع صنعتی و پارکینگی آن ها در برابر فشار ها و مواد شیمیایی بسیار مقاوم است. اما با این حال اگر این کفپوش ها در برابر حلال ها و مواد شیمیایی به طور مکرر قرار گیرند، ممکن است انعطاف پذیری و مقاومت خود را از دست داده و دچار آسیب ها و صدمات احتمالی شوند.
قیمت کفپوش اپوکسی
قیمت کفپوش اپوکسی و هزینه اجرای کفپوش های اپوکسی بنا به نیاز به زیرسازی بستر، نوع مواد مصرفی، مقدار مواد مصرفی با توجه به متراژ و ضخامت لایه اپوکسی و سایر ملاحظات فنی نیاز به بررسی دارد، لذا نمی توان قیمت مشخصی برای آن در نظر گرفت.
توصیه می شود که جهت اطلاع از هزینه های اجرا و قیمت کفپوش اپوکسی برای پروژه خود از طریق شماره دفتر تهران 02188667235 با بخش کارشناسی فروش در ارتباط باشید. همچنین شما مشتریان گرامی می توانید کفپوش اپوکسی مورد نیاز خود را نیز با مناسب ترین قیمت از کارخانه رادین پوشش زرین تهیه نمایید.
اینجا بخوانید: نحوه محاسبه هزینه کفپوش اپوکسی
نحوه اجرای کفپوش اپوکسی
کفپوش های اپوکسی دارای سه لایه اصلی شامل پرایمر، لایه میانی و روکش اپوکسی هستند.
برای اجرای کفپوش اولین مرحله ایجاد زیرسازی مناسب بخصوص برای بسترهای بتنی هستند که دارای سطوح ناصاف و غیر هموار است و سپس تمیز کردن و پاک کردن آلودگی ها باید صورت بگیرد. پس از زیرسازی مناسب ابتدا لایه پرایمر برای ایجاد چسبندگی کفپوش و ایجاد پیوندی مستحکم اجرا می شود.
سپس لایه میانی در چند مرحله برای پرکردن فرورفتگی ها و ضخامت گیری ریخته شده و در مرحله آخر پروژه با اجرای روکش اپوکسی یا top coat تکمیل می شود.
اجرای کفپوش اپوکسی
اجرای کفپوش اپوکسی اگرچه فرآیند ساده ای به نظر می رسد اما نیازمند دانش، تخصص و تجربه کافی است. استفاده از متریال و مواد درجه یک، اجرای اصولی، زیر سازی صحیح بستر، ترکیب افزودنی های مناسب و اطلاعات دقیق در مورد انواع کفپوش مناسب محیط مواردی هستند که باید توسط مجری لحاظ شود.
تنها با اجرای اصولی و همکاری با یک تیم حرفه ای می توان انتظار یک پروژه موفق با ماندگاری و طول عمر بالا بدون آسیب در اثر گذر زمان را داشت.
اینجا بخوانید: مراحل اجرای کفپوش اپوکسی
شرکت رادین پوشش زرین در زمینه تولید تخصصی انواع پوشش های اپوکسی و تولید رنگ های صنعتی و با همکاری با تیم اجرایی متخصص و کاردان مجری ده ها پروژه موفق صنعتی، تجاری، ورزشی و مسکونی در حال فعالیت است. تمامی محصولات تولیدی این شرکت دارای 2 سال گارانتی می باشند.
ویژگی های اصول مدیریت پروژه و عملیات اجرایی این شرکت بر اساس موارد زیر پایه ریزی شده است:
- تهیه جدول زمانی و مدیریت منابع برای رسیدن به اهداف پروژه کارفرما
- پیگیری میزان پیشرفت پروژه و تنظیم دقیق انحرافات پروژه
- نظارت مستقیم بر روی کیفیت کارهای انجام شده
- اجرا و تکمیل پروژه در زمان مقرر شده
شرکت رادین پوشش زرین ارائه دهنده انواع متریال کفپوش های اپوکسی ضد اسید، آنتی باکتریال و آنتی استاتیک و مجری پروژه های کفپوش صنعتی و پارکینگ در تهران و اطراف است. جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان در خصوص قیمت و سایر اطلاعات تکمیلی با تیم کارشناسی رادین پوشش زرین از طریق شماره 02188667235 و یا شماره موبایل 09122252199 در ارتباط باشید. کارشناسان ما پاسخگوی شما عزیزان هستند.
سوالات متداول
کفپوش اپوکسی چیست؟
کفپوش اپوکسی یک رزین پلیمری دو جزئی مایع است که پس از ترکیب و اجرا در کف یک لایه سخت، زیبا و مقاوم چند میلیمتری را ایجاد می کند.
قیمت کفپوش اپوکسی چقدر است؟
قیمت کفپوش های اپوکسی با توجه به نوع رزین اپوکسی، متراژ پروژه، ضخامت لایه، نیاز به بسترسازی و برخی الزامات فنی متغیر است. جهت اطلاع از قیمت با شماره 02188667235 تماس حاصل نمایید.
آیا کفپوش اپوکسی داری گارانتی است؟
بله، تمامی کفپوش اپوکسی های شرکت رادین پوشش زرین شامل 2 سال گارانتی و خدمات پس از فروش می باشند.
از کفپوش اپوکسی در کجا استفاده می شود؟
مجتمع های صنعتی، سوله ها، کارخانجات مواد غذایی و شیمیایی، کارگاه ها، پارکینگ و گاراژ، بیمارستان، درمانگاه، باشگاه و اماکن ورزشی در موارد دکوراتیو ساختمان های مسکونی و تجاری
طول عمر کفپوش های اپوکسی چقدر است؟
طول عمر این نوع کفپوش ها نسبت به کیفیت اپوکسی و آماده سازی بتن زیرین و نحوه نگهداری آن ها عموماً بین 7 الی 10 سال برآورد می شود.
بدون دیدگاه